Kolačići nam pomažu da bolje razumemo Vaše potrebe. Korišćenjem ovog sajta slažete se sa korišćenjem kolačića.

Vila Bajka Zlatar

13/06/2017 0 komentari planina, Zlatar, smeštaj

Na atraktivnoj lokaciji smeštaj na planini Zlatar. U blizini hotela i centra, ski staze i restorana, a opet izolovana hladom borova i okružena zelenilom smestila se Vila Bajka – savršena za porodične odmore, daleko od gradske gužve i galame.

Vila Bajka zvanično postoji od 2017. godine i predstavlja  sjajno mesto gde biste mogli provesti praznike, savršen vikend ili odmore u bilo koje doba godine.  Vila poseduje dva aprtmana koji su potpuno opremljeni svom opremom potrebnom za boravak porodice ili većeg društva na jednom mestu.

Pored toga gostima je na raspolaganju i cvetno dvorištance u kome bi deca mogla da naprave i sopstveni kutak, a odrasli na miru i hladu borica udahnu neverovatni vazduh prirode ovog kraja.

Vila je otvorena tokom cele godine, a svojim gostima pored prijatnog dočeka ljubaznih domaćina i osoblja  nudi i uslugu besplatnog bežičnog interneta, tako da je pogodna i za one koji vole da se druže u prirodi, a opet da ostanu informisani i online.

Takođe, preko naše vile možete obezbediti i čitav niz usluga i popusta za mnoge aktivnosti tokom odmora.

Kućni red

Vila Bajka je otvorena tokom cele godine. Radi bolje organizacije i saradnje molimo sve goste da se satnica u potpunosti ispoštuje prilikom smene gostiju. Ulazak u apartman prilikom dolaska predviđen je za 14h, a odlazak iz apartmana do 11h za poslednji dan boravka.

Vila Bajka kao obavezni deo usluge gostima obezbeđuje posteljine i sav potreban inventar za boravak u vili, pakete peškira koji se menjaju na 5 dana ili češće i higijenski paket (sunđer za suđe, vlažnu krpu, deterdžent za suđe (1 dozer), tečni sapun za ruke (1 dozer)), kao i prigodne paketiće dobrodošlice.

Napišite komentar

* Obavezno polje

Komentari (0)